Van de Pacifische naar de Caribische kust
Blijf op de hoogte en volg Annet
15 November 2005 | Costa Rica, Puerto Viejo
Het is alweer meer als n week geleden dat ik een teken van leven heb gegeven op mijn site dus dacht t wordt wel weer eens tijd. Heb zo ontzettend veel gedaan de afgelopen week dat ik t niet eens heb doorgehad dat t alweer zolang geleden was! De tijd vliegt!
Vanuit Montezuma ben ik naar Manuel Antonio gereisd aan de Pacifische kust! Hier heb ik een van de mooiste nationale parken van Costa Rica bezocht! Echt geweldig! Het park barst van de vele verschillende diersoorten dus ik hoopte van te voren al dat ik deze zou gaan zien! Nou ik kan je vertellen is aardig goed gelukt!
Cappucino aapjes vlogen me om de oren, n schilppad liep rustig voorbij, wasbeertjes die je eten willen afpakken, n klein slangetje dat zich bij je benen om hoog wil trekken! Das toch redelijk normaal hahah! En dit allen op n pad door t regenwoud! Super gaaf met geweldig uitzichten en baaien aan de zee!
Dit is nog niet alles want de leguanen eten hier bijna uit je hand! Maar wat wel heel bijzonder was, waren de luiaards! Luiaards komen een keer per week naar beneden en ik had t geluk en heb dus van n halve meter afstand n luiaard mogen spotten! Super!
Vanuit de Pacifische kust naar de Caribische kust vertrokken! Daar had ik afgesproken met Jeannete en Sandra om vanuit daar naar Panama te reizen! Cahuita, t tussen plaatsje, was een en al reggae! Take it easy!
De volgende ochtend naar Bocas del Torro in Panama gegaan! In eerste instantie n leuk eiland maar in keiharde regen toch echt niet alles! Dus maar n heerlijk relax dagje ingepland! Beetje gekaart en soaps gegeken! Erg he!
De volgende dag zijn we naar ons resort gegaan en hebben gesnorkeld en gekayakd! Heb echt super mooie vissen gezien in vele verschillende kleuren en maten! Kan helaas de namen niet uit mijn hoofd want ja zo´n natuurfreak ben ik nou ook weer niet!
´s Avonds zijn we onder n genot van n sangriaatje gaan genieten van Bocas by night! Super gezellig! In het park trad n lokaal bandje op met lekkere muziek a la Buenos Vista Social Club dus hebben samen met de locals er n leuk feestje van gemaakt! Er waren allemaal veel te leuke kindjes en dus heb allemaal foto´s gemaakt en me kostelijk vermaakt!
De volgende dag was t weer iets beter weer maar hebben we toch besloten om naar Puerto Viejo, Costa Rica te gaan! Daar ben ik nu! Zit in het Hammock hotel Rocking J´s en waar ik dus lekker in mijn hangmatje slaap! Moest t toch meemaken en ik kan je vertellen t slaapt heerlijk!
Gisteren hebben we n fiets gehuurd en zijn we naar leuke en mooie strandjes geweest om n beetje bij te kleuren! En dat is aardig gelukt!
Nou dat waren mijn afgelopen dagen in t relaxte Costa Rica! Vanaf vrijdag zullen mijn verhalen uit Nicaragua komen want ga daar in Granada een talencursus volgen!
Wilde eigenlijk nu de foto´s erbij plaatsen maar heb helaas geen CD ROM poort op deze computer! Ga morgen naar n internetcafe en beloof jullie allemaal om mijn belevenissen in beeld te showen!
Bedankt voor al jullie leuke reacties en mailtjes!
Hasta luego!
Adios! Annetje
15 November 2005 - 06:39
Marjan:
Ha, alweer de eerste! Maar dat heb je als je vroeg op je werk begint! Weer ontzettend veel beleefd. Ik zou zeggen, vooral doorgaan! -
15 November 2005 - 07:32
Willeke En Marcel:
je hebt weer leuke verhalen en veel beleefd.
zo te horen heb je het erg naar je zin daar.
veel plezier nog en geniet ervan.
groetjes uit wieringerwerf -
15 November 2005 - 07:49
Tante:
Marjan is me voor maar het gaat nog wel een keer lukken om haar voor te zijn.
Klinkt allemaal weer prachtig Annet, leuk je gisteren gesproken te hebben op msn en veel succes weer de komende tijd.
groetjes, tante -
15 November 2005 - 08:14
Tjerk:
Hey Hermanita!
Parece que estas difrutando la pura vida de Costa Rica! Mucha suerte con tus clases de Español y que no olvides de contarnos sobre tus aventuras ;) -
15 November 2005 - 08:20
Martijn:
Heee Annie!!
Super dat je het zo naar je zin had! Enne... over dat bijkleuren.... ben je nu zóó bruin dat je de blauwe plekken niet meer ziet ;-) Geniet! -
15 November 2005 - 11:54
Frouwkje:
wat een verhalen heb je weer superleuk om het allemaaal te lezen.eigenlijk ben ik best wel een beetje jaloers!klinkt allemaal goed!mooi te horen dat je het zo super naar je zin hebt en hier is alles ook goed ben druk met mijn winkel bezig maar dat is ook supergaaf!!!!!!!!!!!!!he annet heel veel plezier en tot de volgende keer!!!!!!!!!!tut ut balkxxxxx -
15 November 2005 - 13:06
Ivanka:
jeetje, wat ben ik jaloers. Zal ik toch nog even langs komen?
haha, zit er jammergenoeg niet in. Geniet er van en heeeeel veel plezier verder. Kus -
15 November 2005 - 13:42
Marleen:
Hey schwester!
Zo he!
Je hebt echt heel veel gedaan in een week tijd!
Super!!
Je maakt nu iedereen toch wel een beetje jaloers ;)
Heel veel plezier!
xxx je zussie -
15 November 2005 - 15:32
Mamma:
Wat ben je toch een bofkont dfat je zulke leuke avonturen kunt beleven. ben wel een beetje jaloers hoor. het wordt hier nu echt herfst, vies nat en harde wind. Geniet maar van de zon en wordt maar lekker bruin. -
16 November 2005 - 06:49
Tante:
Leuke foto's Annet, ziet er allemaal erg mooi uit en zo te zien heb je veel plezier en ontmoet je ook leuke mensen. Gaan al die backpackers nu in hun eentje op pad? groetjes vanuit Vleuten -
16 November 2005 - 08:14
Nynke:
Ejj Annet,
ZO jij krijgt daar ff veel te zien. Echt supergaaf. Geniet er maar lekker van. Haahah maar volgens mij doe je dat wel. Veel plezier en ik hoor het wel weer!!
Groetjes NYnke -
16 November 2005 - 09:08
Inge:
Nog véél meer plezier toegewenst.
dikke kus Inge -
16 November 2005 - 13:34
Tantánneke:
hoi annet,
klinkt allemaal super. joost zei; dat je dat durft onder een waterval!!
nou geniet ervan, ik volg je op je reis
liefs anneke en de rest vd fam. -
16 November 2005 - 14:57
Klaus:
Heey Annet,
Ben blij dat je hat daar zo mooi hebt. Kom er net achter dat jij zo'n site hebt. Zal hem vanaf nu goed in de gaten houden. GENIET ERVAN ben JALOERS. Mag je best weten.
Liefs Klaus -
16 November 2005 - 17:18
Marlies:
Hey annetje,
Wat een gave foto´s net zoals manon in australie!!!
Gaaf he zo´n reis! Hoop dat jij net zo aan het genieten bent als ik, maar te zien aan de foto´s doe je dat wel!
Grappig he, dat mensen je interessant vinden, echt bizar, maar ja, ik vidn hun ook super mooi en interessant!
Nou meid, leuk je verhalen te lezen, chao en veel plezier!
xx -
16 November 2005 - 18:13
Kendra En Gea:
He Annetje je hebt het al aardig naar je zin. Dat jij tussen de dieren durft te lopen dat durven de Romkema´s niet groetjes Gea
he annetje het gaat daar wel goed of niet en moet jij alleen slapen of met anderen vind je dat wel leuk groetjes je nichje kenny -
17 November 2005 - 10:28
Frouk:
Heeey Annetje!!
Ik geniet ontzettend van je mailtjes en zat alweer te wachten op je nieuwste verhalen,sjonge zeg,wat fantastisch daar! En die foto's..! Ik moet zo naar mijn nieuwe school, bespreken hoe het allemaal gaat verlopen en kennismaken met het team. Ben er echt blij mee! Vind het wel spannend hoor.Maar lang niet zo avontuurlijk als wat zich allemaal bij jou afspeelt natuurlijk! Als ik het zo lees, ben ik echt stik jaloers!
Knuffel, Frouk -
17 November 2005 - 19:29
Annelies:
he lieve annet, klinkt geweldig allemaal!wat een kikke foto's! zie mezelf ook wel zitten! en nu op naar spaanse les! mucha suerte con las classes de espanol! muchos besos! -
17 November 2005 - 23:07
Willhageman:
ah annet, wat weer een leuk verhaal! onze laptop is kapot en dan merk je dat je toch redelijk verslaafd bent aan het internetten en msnn. ik zit nu op de oude pc en dat duurt eindeloos! wij zijn begonnen met de voorbereidingen voor 5 dec. reis je met leuke mensen en zit jochem al bij je????? besos will -
18 November 2005 - 11:47
Annet:
He Annet, echt toffe fotos. Ik zie het wel je zit daar heerlijk en wat een fantastische omgeving!!
We mailen snel weer!!
Dikke kus Annet -
18 November 2005 - 18:07
Pauline:
Hey Annet, ziet er goed uit hoor. Mooie stranden en ook echt bijzonder al die beesten. Nou hier is het maar koud hoor brrr. Veel plezier nog! Groetjes -
20 November 2005 - 21:35
Merilee:
Hey there!
It sounds like you're very busy! The pictures are great. I'm glad you're having a good time. Talk to you soon!
~Merilee