Wat een verrassing!
Blijf op de hoogte en volg Annet
11 Oktober 2005 | Nederland, Uithuizen
Zaterdagochtend zonder enig vermoeden met Jochen naar Groningen gegaan! Rond 18 uur moest ik ongeveer thuis zijn zei mijn vader want we gingen die avond uit eten! Nou ik dacht n half uurtje later is vast niet erg! En dan rij ik de hoek om bij ons thuis en staan daar gewoon 60 vrienden en familie uit het hele land mij op te wachten om te verrassen! Ik kon het niet geloven! Allemaal voor mijn afscheid! Wat geweldig was het! Iedereen had tegen me moeten liegen om het verborgen te houden!
Het feest was ontzettend gaaf! Muziek, buffet, de nodige alcohol en natuurlijk gezelligheid! Niets onbrak er! Het feest is tot in de late uurtjes doorgegaan en zondagochtend alweer een ontbijtbuffet in de schuur! Het was echt super!
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor dit geweldige feest! Heb nog steeds de naween er van! Ga jullie ontzettend missen maar een half jaar is zo voorbij en dan gaat t feestje gewoon weer verder!
Trouwens zijn mijn bye bye zwaai zwaai feestgangers weer n beetje bijgekomen? Ik hoor t wel!
Mensen nog 2 weekjes in Nederland en dan ben ik gevlogen! De voorbereidingen zijn bijna klaar dus laat maar komen!
Tot snel!
Adios! Annet
11 Oktober 2005 - 12:18
Petra:
hey annet!!
leuk om de foto's en het verslag van je feestje te zien en te lezen! Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn maar zo heb ik er toch nog iets van gezien gelukkig!!
spreek je! -
11 Oktober 2005 - 14:05
Pieternel:
Hey Annet!!! Wat leuk deze site!!! Ben benieuwd naar alle volgende avonturen!!!
Groetjes!! -
11 Oktober 2005 - 15:22
Corinne:
Annetje!
Erg leuk om iets te lezen en te zien van je feestje! Je huisgenoten waren niet aanwezig maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Spreek je snel!
Kus -
11 Oktober 2005 - 16:33
Marjan En Lennart:
Hi Annet!
We hebben hartstikke genoten afgelopen zaterdag! Vooral van jou reactie op de party! Ook iedereen weer even gesproken, al was het eigenlijk te kort! Ik kijk nu al uit naar het familieweekend 2006! Annet, heel veel genieten op je reis, dan genieten wij met je mee! -
11 Oktober 2005 - 21:08
Marlies:
Heyyyyyyy Annet,
Wat supergeweldig toch!!! vond het ook jammer dat ik er niet was, maar in gedachten was ik er bij en heb ik flink wat biertjes gedronken (was zo bambi als wat!)
echt superleuk voor je en geniet nog effe van de laatste weekjes!!!!de fotos zien er leuk uit!leuk om een impressie te krijgen!
nou meid, ben benieuwd naar je ervaringen strax!mis jullie allemaal wel beetje en heb nu al onwijs zin om flink met zn allen te gaan stappen (ook al zal dat voor jou in holland ook wel ff duren, maar das niet erg, je kotm terug!) nou doe de groetjes aan iedereen en tot mails!
Dikke kus marlies -
12 Oktober 2005 - 01:33
Elsje:
hey annet,
wauw wat gaaf he, die rondreis! Eigenlijk kom je zelfs nog aardig bij waar ik zit! Ik ga zeker je site bijhouden, ben benieuwd. Ik kom zelf misschien ook nog wel naar Mexico binnenkort voor een shorte vakantie. Heel veel plezier meis! -
12 Oktober 2005 - 11:08
Maaike:
Jaaa annet, het was een super feest! Alleen wel heel erg weinig geslapen...je moet je neefjes en nichtjes leren dat ze voor 11 uur geen mensen mogen lastig vallen:-) :-) :-)
Maar nogmaals het was SUPER!!! dikke zoen van maikie -
12 Oktober 2005 - 20:18
Frouwkje:
he annetje,wat een feest he?we hebben genoten het was weer echt op z'n romkema's toch?wat heb jij leuke vrienden om je heen zeg!!maar ja wat wil je ook als jezelf ook zo bent,dat steekt aan!!heel veel plezier op je reis en we gaan je zeker volgen!!dikke tut fan dyn jongste tante!!!! -
13 Oktober 2005 - 09:31
Nynke:
Eeej Annet,
Was echt een superrrrfeest!!! Echt cool dta je helemaal niks wist. Ik had wel gedacht dat je er op een of andere manier achter zou komen. Maar niet dus hahah. Nu aftellen he nog ff-tjes en dan verlaat je nederland.
Succes he!!!!
Groetjes Nynke -
17 Oktober 2005 - 11:00
Tjerk:
Yo sis!
Was inderdaad voor ons ook een verrassing dat jij de verrassing nog niet door had gehad want van een de Privé van Uithuizen had ik wel wat betere voelsprieten verwacht. ;) Laten we het er maar op houden dat iedereen gewoon heel erg goed zijn best heeft gedaan het geheim te houden.
Het komt nu natuurlijk wel heeeeeeeeel dichtbij dat vertrek, best spannend en ook wel een beetje eng maar daar moet je even doorheen want het wordt zeker een avontuur om nooit te vergeten. Ik zal vanavond een heerlijk afscheidsmaaltijdje voor je op tafel zetten.
Liefs,
Je trotse broeder -
19 Oktober 2005 - 15:44
Beppe:
hoi annetje
heel gezellig dat jullie er gister waren.
ik zit nu in balk bij frouwkje en wens je heel vel goeds voor het weekend en daarnea voor de grote reis het komt goed annet we blijven op de hoogte heel veel liefs van beppe,xxxx -
19 Oktober 2005 - 15:47
Tante Froukje:
lieve annet,
bedankt voor je mooie feest en dat ik er altijd bij mag zijn.dat vind ik heel prettig want anders was ik ook maar zo alleen!
ik wens je een hele goeie reis en tot ziens we blijven op de hoogte,veel liefs van tante froukje -
21 Oktober 2005 - 10:30
Anneke:
hoi annet,
Was echt een super leuk feestje daar in uithuzen, baalde eigenlijk wel dat ik net te vroeg naar bed ging (ach ja eijgenramen kwaal), de volgende keer wil ik ook wel eens de disco in uuthuuzen meemaken!
gr van ons allemaal, heel veel plezier op je reis (niet langs die orkaan reizen) en vooral veel groetjes van minkie!! -
21 Oktober 2005 - 11:48
Baukje:
Annet wat een succes die party,je had het echt niet door he? Maar wij willen jou nog een hele toffe reis wensen en hopen spoedig jou verhalen te lezen.Hoe is het met Jochen,ik hoorde hij had een hersenschudding.Wens hem maar beterschap.Annet heel veel plezier en de groetnis van omke en tonte -
22 Oktober 2005 - 10:55
Jet:
Ha die Annet!
Hier een berichtje uit China! Heb je adres via Annelies. Meid geniet van de laatste voorbereidingen! Ik ga je zeker volgen want wie weet komen we elkaar nog tegen!
Veel liefs Jet -
25 Oktober 2005 - 11:11
Frouwkje:
lieve annet,voor de laatste keer willen wij jouw een hel goeie reis toewensen en dat afscheid niet te emotioneel maken hoor!!!!ik ken je daarom !!!heel veel plezier op je reis en tot horens we zijn erg benieuwd naar je verhalen!!kim heeft de hele school al verteld dat je echt de hele wereld rondgaat!!!!kan ze mooi de verhalen van jouw in de klas vertellen,he dikke tut en veel succes,totziens -
25 Oktober 2005 - 12:41
Manon:
Ha Annet!
Ik weet niet of je het nog leest, maar ik wil je heel veel plezier wensen met je grote reis. Ik ga je avonturen zeker volgen!
Liefs Manon -
25 Oktober 2005 - 19:41
Merilee:
Hi Annet!
The surprise party sounded like lots of fun! I even knew some of the people in the pictures.
I hope you have a great trip.
Love, Merilee